Recenze uživatelů KVM Host


5
0

Na základě 5 hodnocení uživatelů
v 1 jazyce


10

NÁDHERNÝ!

Na základě 5 hodnocení uživatelů
v 1 jazyce

Skóre zákazníka pro hostitele KVM

  • Spolehlivost

    10 / 10

  • Ceny

    10 / 10

  • Uživatelsky přívětivý

    10 / 10

  • Podpěra, podpora

    10 / 10

  • Funkce

    10 / 10

55SUPERB!40Dobrý30DECENT20 NEBO10STAY AWAY

Podrobná skóre
/
souhrn

Odpovědět {{name}}

*
Tvé jméno

*
Tvůj e-mail

Jde pouze o bezpečnostní opatření, váš e-mail nebude použit ani zveřejněn.

*Souhrn

Přidat odpověď

Sdílet tuto recenzi



Chcete-li pokračovat, zadejte svůj e-mail

Změnit recenzi

Napsat recenzi

Napište recenzi pro KVM Host

Titul
(Minimálně 2 slova)
0 ze 120 znaků
*

souhrn
*

Vaše skóre
(klikněte na hvězdy)
*

  • Spolehlivost

  • Ceny

  • Uživatelsky přívětivý

  • Podpěra, podpora

  • Funkce

Vaše celkové skóre
0
/10

Kterou službu jste použili s KVM Host?
*

– Vyberte typ služby – SLOŽENÁ EKONOMIKA WEB HOSTING Počínaje DELUXE WEB HOSTINGVPS PLNĚ ŘÍZENÝ ZÁKLADNÍ VPS PLNĚ ŘÍZENÝ STANDARD VPS PLNĚ ŘÍZENÝ PRO VPS PLNĚ ŘÍZENÝ PREMIUM VPSDedikovaný server XEON E3-1230 ELL ELEKTRONICKÝ V3 SSD PLNĚ ŘÍZENÝ DUALICOVANÝ SERVER XEON E5 2670 SSDCloud Plně spravovaný SMART DEDICOVANÝ SERVER XEON E3-1230 V3 Plně spravovaný SMART DEDICOVANÝ SERVER XEON E3-1230 VELKOOBCHODNÍ DOSTUPNÝ VÝZNAM VYDĚLÁVÁ VÍTĚZÍCÍ VÝDAVKY nevím

Celé jméno *

Odkaz na jeden z vašich sociálních profilů
(Volitelný)

NEBO


Odhlásit se

Web, který hostuji s hostitelem KVM
(Volitelný)

Předchozí hostování
(Volitelný)

Nahrajte screenshoty

Kliknutím sem nahrajte soubor

Odebrat snímek obrazovky

+ Přidejte screenshot

Souhlasím s tím, aby HostAdvice shromažďovaly informace o mně.
Jaké informace shromažďujeme?

Odeslat recenzi
Každou recenzi kontroluje náš tým.
Pokud je shledán správným & skutečné bude zveřejněno až za 48 hodin.

Zadejte svou e-mailovou adresu a odešlete svou recenzi

Získejte exkluzivní tipy pro optimalizaci webových stránek & hostující kupóny

Odeslat recenzi

Abychom uživatelům HostAdvice lépe zpříjemnili práci, shromažďujeme další informace o recenzentovi:

Celé jméno – zobrazujeme ji v recenzi na různých místech našeho webu a v našich widgetech na webových stránkách třetích stran, pokud je používají.

Emailová adresa – nikdy neukážeme autorův e-mail ostatním uživatelům a používáme jej pouze pro následující účely:

  • oznámení o všech aktualizacích souvisejících s touto kontrolou
  • dát plnou kontrolu nad obsahem recenze uživateli (recenze zveřejněné pomocí e-mailu mohou být snadno kdykoli změněny autorem)
  • pokud má uživatel profil Gravatar, může být e-mail použit k zobrazení jeho avatara

Tyto informace jsou volitelné a pokud je nechcete sdílet, můžete je přeskočit.

Odkaz na sociální stránku – použijeme odkaz na sociální profil, abychom z něj získali uživatelský avatar a učinili z jména autora odkaz, takže si uživatelé mohou být jisti, že tuto recenzi zveřejní skutečná osoba. Bude se zobrazovat v recenzi na různých místech našeho webu a uvnitř našich widgetů na webových stránkách třetích stran, pokud je používají. Tyto informace jsou volitelné a pokud je nechcete sdílet, můžete je přeskočit.

IP adresa – Tyto informace používáme k zobrazení vlajky země recenzenta v recenzi také k detekci podvodných recenzí. Tyto informace shromažďujeme automaticky, jakmile autor zveřejní recenzi. IP adresu ostatním uživatelům neukazujeme.

Důležité! Všichni recenzenti mohou požádat o smazání jakýchkoli osobních údajů a budou vymazáni do 48 hodin od žádosti.


Použitá služba


Žádný

  • Žádný

  • Prodejci

  • HOSTING VÝCHOZÍHO ZAČÁTKU

  • Sdíleno

  • Vyhrazený server

  • PLNĚ ŘÍZENÝ XEON E3-1230 V3

  • PLNĚ ŘÍZENÝ DUAL XEON E5 2670


Jazyk

Angličtina
(5)


Seřadit recenze podle

Nejnovější

  • Nejnovější

  • Nejstarší

  • Ochotný

  • Nejlepší

  • Nejhorší


Důvěra našich uživatelů je naší prioritou číslo 1! Takže hostingové společnosti nemohou platit za změnu nebo odstranění recenzí.

Rajdeep Chaudhary

Rajdeep Chaudhary

Indie

  • Spolehlivost10
  • Ceny10
  • Uživatelsky přívětivý10
  • Podpěra, podpora10
  • Funkce10

10

Ochotný

(0)

Podíl

NOVÝ

Úžasná podpora i během zámku dolů


Použitá služba: prodejci
– HOSTING VÝCHOZÍHO ZAČÁTKU

Před časem jsem vzal hosting hostitele z https://kvmhost.net a správně jsem našel řešení celého problému na jednom místě. A v této době, i když je v celé zemi uzamčení, podpora https: //…Čtěte více kvmhost.net je vždy k dispozici, zatímco v tuto chvíli je jen velmi málo poskytovatelů schopno poskytnout náležitou podporu. Ale kvmhost.net daleko před tím. A výkon webové stránky kvmhost.net serverů je velmi dobrý


Odpovědět na tuto recenzi


Změnit recenzi

Publikováno 13. dubna 2020

Ochotný

(0)

Podíl

Veda Nand Singh

Veda Nand Singh

Indie

  • Spolehlivost10
  • Ceny10
  • Uživatelsky přívětivý10
  • Podpěra, podpora10
  • Funkce10

10

Ochotný

(0)

Podíl

Služba kvmhost.net je nejlepší v Indii


Použitá služba: dedikovaný server
– PLNĚ ŘÍZENÝ DUAL XEON E5 2670

Vzal jsem si 2 plně spravované dedikované servery z kvmhost.net. a výkon obou serverů je velmi dobrý. A nejlepší je technická podpora kvmhost.net 24×7. ano, také řeknu, že jsem nikdy neviděl tento druh … Přečíst více f servis a podpora v Indii dříve. A rád bych všem řekl, že pokud hledáte dobrou službu, musíte zkusit kvmhost.net jednou a moje záruka je, že toto je váš poslední poskytovatel hostingů.


Odpovědět na tuto recenzi


Změnit recenzi

Publikováno 20. března 2020

Ochotný

(0)

Podíl

Kaushik Sharma

Kaushik Sharma

Indie

  • Spolehlivost10
  • Ceny10
  • Uživatelsky přívětivý10
  • Podpěra, podpora10
  • Funkce10

10

Ochotný

(0)

Podíl

Nejlepší poskytovatel webhostingových služeb


Použitá služba: Sdílená

Používám jejich sdílený hosting a nyní mám pocit, že jsem skutečně hostil svůj web na správném místě.

Použil jsem hodně hostingu, ale všichni měli nějaký problém a celý můj čas se tím promrhal.

Po převzetí služby … Přečíst více m kvmhost.net se zdá, že jsem se zbavil všech problémů.

A doporučím všem, pokud máte problém s hostingem a chcete dobré řešení, zkuste kvmhost.net jednouLess


Odpovědět na tuto recenzi


Změnit recenzi

Publikováno 4. března 2020

Ochotný

(0)

Podíl

Rajveer Singh

Rajveer Singh

Indie

  • Spolehlivost10
  • Ceny10
  • Uživatelsky přívětivý10
  • Podpěra, podpora10
  • Funkce10

10

Ochotný

(0)

Podíl

Úžasná služba


Použitá služba: dedikovaný server
– PLNĚ ŘÍZENÝ XEON E3-1230 V3

Koupil jsem si plně spravovaný dedikovaný server od kvmhost.net a zjistil jsem, že mají velmi úžasný zákaznický servis.

Upřímně poprvé za 10 let mé profese jsem v Indii viděl hostingovou společnost, jejíž zákaznický servis je tak dobrý.


Odpovědět na tuto recenzi


Změnit recenzi

Publikováno 8. února 2020

Ochotný

(0)

Podíl

Rohit Sharma

Rohit Sharma

Afghánistán

  • Spolehlivost10
  • Ceny10
  • Uživatelsky přívětivý10
  • Podpěra, podpora10
  • Funkce10

10

Ochotný

(0)

Podíl

Úžasná služba dedikovaného serveru v Indii


Použitá služba: dedikovaný server
– PLNĚ ŘÍZENÝ XEON E3-1230 V3

S KVM Hostem jsem začal pracovat od 10. ledna 2020. A zjistil jsem, že KVM Host je nejlepší poskytovatel dedikovaných serverů v Indii. Poté, co jsem vyzkoušel asi 4 různé. Líbilo se mi to a doufám, že mohu pokračovat v používání KVM Host Service Je to plně M … Přečíst více anaged Dedicated Server, ale ano, je to o něco dražší než ostatní Host. Ale jeho služba je mnohem lepší než u jiných hostitelů


Odpovědět na tuto recenzi


Změnit recenzi

Publikováno 31. ledna 2020

Ochotný

(0)

Podíl

Rajveer Singh

Rajveer Singh

Opravdu KVM Host služba je lepší než ostatní Host?

Protože chci trvalý dedikovaný server a vyzkoušeli jsem mnoho služeb, nikdo není dobrý.

Mohu věřit na hostitele KVM ?

Odpověď

3. února 2020

Rohit Sharma

Rohit Sharma

ano služba kvmhost.net je lepší než od ostatních hostitelů a jejich podpora je k dispozici 24/7. Cena spravovaného dedikovaného serveru je však o něco vyšší než u jiných hostitelů.

Odpověď

6. února 2020

Rajveer Singh

Rajveer Singh

Ahoj Rohite

Jste z Afghánistánu ?

Dnes od nich kupuji server a doufám, že se nemusím znovu potýkat se stejným problémem

Odpověď

6. února 2020

Rohit Sharma

Rohit Sharma

Ne, jsem z Indie Nové Dillí

Nechápu, proč moje poloha ukazuje Afghánistán.

Žádám Hostadvice, aby to napravilo, jsem z Indie a ne z Afghánistánu

Odpověď

7. února 2020

Typické hostitelské ceny KVM

Služba
Měsíční cenové rozpětí

Sdílený hosting
1,30 $ – 4,58 $
"
href ="# shared-hosting">
3 plány

VPS
32,81 $ – 111,57 $
"
href ="#vps">
4 plány

Vyhrazený server
196,90 USD – 236,28 USD
"
href ="# dedikovaný server">
4 plány

Cloud hosting
59,06 $ – 111,57 $
"
href ="# cloud-hosting">
4 plány

Prodejci
19,68 $ – 52,50 $
"
href ="#resellers">
3 plány

Služby & Ceny jsou převzaty z www.kvmhost.net

Zkontrolujte podobné hostingové společnosti

Funkce

Ceny

Spolehlivost

Podpěra, podpora

Rychlost

  • Porovnejte

    9.6

  • Porovnejte

    9.2

  • 10

  • Porovnejte

    3.1

  • Porovnejte

    9.9

  • Porovnejte

    9,0

  • 10

  • Porovnejte

    3.4

  • Porovnejte

    9.3

  • Porovnejte

    9,0

  • 10

  • Porovnejte

    3.1

  • Porovnejte

    9.3

  • Porovnejte

    9.1

  • 10

  • Porovnejte

    2.9

  • Porovnejte

    9.3

  • Porovnejte

    9.1

  • 10

  • Porovnejte

    3.2

Ceny hostitelů KVM, plány & Funkce – 2020

Sdílené hostingové plány

Název plánu
Prostor
Šířka pásma
Panel
Počet stránek
Cena
Skóre

HOSPODÁŘSTVÍ WEBOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ

10 GBNeomezenýcPanel1


1,96 $

10

Podrobnosti

Začínající od

5 GBNeomezenýcPanel1


1,30 $

10

Podrobnosti

DELUXE WEB HOSTING

NeomezenýNeomezenýcPanel5


4,58 $

10

Podrobnosti


Podívejte se na nejlepší alternativy sdíleného hostingu

Hostingové plány VPS

Název plánu
Prostor
procesor
RAM
OS
Cena
Skóre

PLNĚ ŘÍZENÉ ZÁKLADNÍ VPS

50 GB2 x 3,30 GHz4 GB


32,81 $

10

Podrobnosti

PLNĚ ŘÍZENÉ STANDARDNÍ VPS

100 GB2 x 3,30 GHz4 GB


45,93 $

10

Podrobnosti

PLNĚ ŘÍZENÉ PRO VPS

200 GB4 x 3,30 GHz8 GB


85,32 $

10

Podrobnosti

PLNĚ ŘÍZENÁ PREMIUM VPS

400 GB8 x 3,30 GHz16 GB


111,57 $

10

Podrobnosti


Podívejte se na nejlepší alternativy VPS Hosting

Dedikovaný serverový plán

Název plánu
Prostor
procesor
RAM
OS
Cena
Skóre

PLNĚ ŘÍZENÝ XEON E3-1230 V3

1,95 TB4 x 3,30 GHz16 GB


196,90 USD

10

Podrobnosti

PLNĚ ŘÍZENÝ DUAL XEON E5 2670

1,95 TB16 x 2,60 GHz128 GB


236,28 $

10

Podrobnosti

PLNĚ ŘÍZENÝ XEON E3-1230 V3 SSD

960 GB4 x 3,30 GHz128 GB


196,90 USD

10

Podrobnosti

PLNĚ ŘÍZENÝ DVOJITÝ XEON E5 2670 SSD

1 000 GB16 x 2,60 GHz96 GB


236,28 $

10

Podrobnosti


Podívejte se na nejlepší alternativy dedikovaného serverového hostingu

Cloudové hostingové plány

Název plánu
Prostor
procesor
RAM
Šířka pásma
Cena
Skóre

Plně spravovaný SMART DEDICATED SERVER XEON E3-1230 V3

500 GB2 x 3,30 GHz16 GB10 TB


59,06 $

10

Podrobnosti

Plně spravovaný SMART DEDICATED SERVER XEON E3-1230 V3

1 000 GB4 x 3,30 GHz16 GB10 TB


72,19 USD

10

Podrobnosti

Plně spravovaný SMART DEDICATED SERVER XEON E3-1230 V3

200 GB4 x 3,30 GHz16 GBNeomezený


85,32 $

10

Podrobnosti

Plně spravováno

400 GB8 x 3,30 GHz16 GBNeomezený


111,57 $

10

Podrobnosti


Podívejte se na nejlepší alternativy cloudového hostingu

Plány prodejců

Název plánu
Prostor
Šířka pásma
Panel
Cena
Skóre

HOSTING VÝCHOZÍHO ZAČÁTKU

100 GBNeomezenýcPanel


19,68 $

10

Podrobnosti

HOSTING EKONOMICKÉHO PRODEJCE

200 GBNeomezenýcPanel


26,24 $

10

Podrobnosti

HOSTING DELUXE RESELLER

400 GBNeomezenýcPanel


52,50 $

10

Podrobnosti


Podívejte se na nejlepší alternativy prodejců

Vložte KVM Host Coupon

Umístění serveru

Frankfurt nad Mohanem

Kansas City

Los Angeles

Bombaj

Amsterdam

Chicago

Pár slov od hostitele KVM

VEDENÍ SPOLEČNOSTI WEB HOSTING S INCREDIBLE SUPPORT.
Přestože jsme celosvětově známí jako poskytovatel hostingových služeb VPS č. 1 na celém světě, poskytujeme profesionální, plně spravovaný hosting dokonale přizpůsobený pro malé a střední podniky. Rychlost, spolehlivost a podpora – nabízíme vše! Nezapomeňte na naše BEZPLATNÉ nastavení, migraci a zálohování a 100% záruku spokojenosti.

Navštivte hostitele KVM

Host KVM nevyhovuje vašim potřebám?

Zkontrolujte podobné hostingové společnosti:

415 recenzí

Z

2,76 $

/ Měsíc

150 recenzí

Z

5,00 $

/ Měsíc

229 recenzí

Z

3,99 $

/ Měsíc

Potřebujete pomoc při hledání správného hostitele pro vaše potřeby?

Odpovězte na několik velmi jednoduchých otázek a budete vědět

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me