Recenze uživatelů serverových služeb Internetu


54
4

Na základě 58 hodnocení uživatelů
ve 4 jazycích


9.3

NÁDHERNÝ!

Na základě 58 hodnocení uživatelů
ve 4 jazycích

Skóre zákazníků pro Serverhosh Internet Service

  • Spolehlivost

    9.2 / 10

  • Ceny

    9.7 / 10

  • Uživatelsky přívětivý

    9.1 / 10

  • Podpěra, podpora

    9.3 / 10

  • Funkce

    9.1 / 10

551SUPERB!41Dobrý32DECENT23 NEBO11STAY AWAY

Podrobná skóre
/
souhrn

Odpovědět {{name}}

*
Tvé jméno

*
Tvůj e-mail

Jde pouze o bezpečnostní opatření, váš e-mail nebude použit ani zveřejněn.

*Souhrn

Přidat odpověď

Sdílet tuto recenzi



Chcete-li pokračovat, zadejte svůj e-mail

Změnit recenzi

Napsat recenzi

Napište recenzi na Serverhosh Internet Service

Titul
(Minimálně 2 slova)
0 ze 120 znaků
*

souhrn
*

Vaše skóre
(klikněte na hvězdy)
*

  • Spolehlivost

  • Ceny

  • Uživatelsky přívětivý

  • Podpěra, podpora

  • Funkce

Vaše celkové skóre
0
/10

Kterou službu jste použili s Serverhosh Internet Service?
*

– Vyberte typ služby – Plán s trialovým plánem USA Plán cesty FR Plán One Startér optimalizovaný pro NLVPS -NL USA VPS Startér SSD VPS Basic – NL SSD VPS Basic – USA 10Gbps Basic – NL MassPlanner V1-USA Package-0 – LondonDDoS Protection ServicesI don ‘ nevím

Celé jméno *

Odkaz na jeden z vašich sociálních profilů
(Volitelný)

NEBO


Odhlásit se

Web, který hostuji se službou Serverhosh Internet Service
(Volitelný)

Předchozí hostování
(Volitelný)

Nahrajte screenshoty

Kliknutím sem nahrajte soubor

Odebrat snímek obrazovky

+ Přidejte screenshot

Souhlasím s tím, aby HostAdvice shromažďovaly informace o mně.
Jaké informace shromažďujeme?

Odeslat recenzi
Každou recenzi kontroluje náš tým.
Pokud je shledán správným & skutečné bude zveřejněno až za 48 hodin.

Zadejte svou e-mailovou adresu a odešlete svou recenzi

Získejte exkluzivní tipy pro optimalizaci webových stránek & hostující kupóny

Odeslat recenzi

Abychom uživatelům HostAdvice lépe zpříjemnili práci, shromažďujeme další informace o recenzentovi:

Celé jméno – zobrazujeme ji v recenzi na různých místech našeho webu a v našich widgetech na webových stránkách třetích stran, pokud je používají.

Emailová adresa – nikdy neukážeme autorův e-mail ostatním uživatelům a používáme jej pouze pro následující účely:

  • oznámení o všech aktualizacích souvisejících s touto kontrolou
  • dát plnou kontrolu nad obsahem recenze uživateli (recenze zveřejněné pomocí e-mailu mohou být snadno kdykoli změněny autorem)
  • pokud má uživatel profil Gravatar, může být e-mail použit k zobrazení jeho avatara

Tyto informace jsou volitelné a pokud je nechcete sdílet, můžete je přeskočit.

Odkaz na sociální stránku – použijeme odkaz na sociální profil, abychom z něj získali uživatelský avatar a učinili z jména autora odkaz, takže si uživatelé mohou být jisti, že tuto recenzi zveřejní skutečná osoba. Bude se zobrazovat v recenzi na různých místech našeho webu a uvnitř našich widgetů na webových stránkách třetích stran, pokud je používají. Tyto informace jsou volitelné a pokud je nechcete sdílet, můžete je přeskočit.

IP adresa – Tyto informace používáme k zobrazení vlajky země recenzenta v recenzi také k detekci podvodných recenzí. Tyto informace shromažďujeme automaticky, jakmile autor zveřejní recenzi. IP adresu ostatním uživatelům neukazujeme.

Důležité! Všichni recenzenti mohou požádat o smazání jakýchkoli osobních údajů a budou vymazáni do 48 hodin od žádosti.


Použitá služba


Žádný

  • Žádný

  • Sdíleno

  • Zkušební plán USA

  • Naplánujte si NL

  • VPS

  • CPU Optimized Starter -NL

  • USA VPS Starter

  • SSD VPS Basic – NL

  • SSD VPS Basic – USA

  • 10Gbps Basic – NL

  • MassPlanner V1-USA


Jazyk

Angličtina
(55)

Ελληνικά
(1)

Français
(1)

Italiano
(1)


Seřadit recenze podle

Nejnovější

  • Nejnovější

  • Nejstarší

  • Ochotný

  • Nejlepší

  • Nejhorší

Všechny recenze

Podpěra, podpora
30

Ceny
17

Rychlost
7

Okna
5

SSD
3

Prostoje
2

Uptime
2

E-mailem
1

Linux
1


Důvěra našich uživatelů je naší prioritou číslo 1! Takže hostingové společnosti nemohou platit za změnu nebo odstranění recenzí.

Dan Smith

Dan Smith

Německo

  • Spolehlivost2
  • Ceny2
  • Uživatelsky přívětivý2
  • Podpěra, podpora2
  • Funkce2

2,0

Ochotný

(0)

Podíl

NOVÝ

Nešťastný servis a podpora


Použitá služba: VPS
– CPU Optimized Starter -NL

Bylo mi dvakrát naúčtováno a vrácení peněz trvalo navždy a stále jsem nedostal celou částku. Což bylo vlastně horší. Rezervovaný server se zhroutil a museli uznat, že nemají žádnou zálohu, protože se také pokazil. Celkově vzato tato služba jen otravuje.


Odpovědět na tuto recenzi


Změnit recenzi

Publikováno 18. dubna 2020

Ochotný

(0)

Podíl

Anubhab das

Anubhab das

Indie

  • Spolehlivost10
  • Ceny10
  • Uživatelsky přívětivý10
  • Podpěra, podpora10
  • Funkce10

10

Ochotný

(0)

Podíl

Freaking Best Hosting & POSKYTOVATEL VPS ve světě


Použitá služba: VPS
– CPU Optimized Starter -NL


Přesunuto z
Hostitel červeného serveru

Vyzkoušel jsem RedSerVerHost pro VPS, TAKŽE JE TAK, ŽE JE MIMO VYDĚLÁVAT VPS, PRO VÁS NA NEJVĚTŠÍ MĚNĚ MOŽNOSTI V NEJLEPŠÍ FRIENDLISTNÍ PODPORĚ S 1 HODINOVOU ODPOVĚDOU V RÁMCI TICKITOVÉHO SYSTÉMU, KTERÝ JSOU KOUPIT OD TĚCH. A NEREGISTROVÁTE SE A MÁTE Milovat TOTO


Odpovědět na tuto recenzi


Změnit recenzi

Publikováno 18. března 2020

Ochotný

(0)

Podíl

Max Felix Fury

Max Felix Fury

Saudská arábie

  • Spolehlivost2
  • Ceny4
  • Uživatelsky přívětivý2
  • Podpěra, podpora6
  • Funkce2

3.2

Ochotný

(0)

Podíl

Nejhorší VPS, jakou jsem kdy zaplatil


Použitá služba: VPS
– SSD VPS Basic – USA


Přesunuto z
1&1

14. srpna 2019:

Zdaleka z více než 100 VPS, které jsem si pronajal, výkon je odpad, připojení k internetu bylo dobré asi 4 hodiny po aktivaci VPS, ping je neúprosný, tým podpory je ochoten udělat vše pro to, aby nevydal refund, … Přečíst více a místo toho by to eskalovali na manažerský tým, který až dosud nemám žádnou odpověď, co vůbec.

Nejprve jsem je kontaktoval ohledně internetu a výkonu VPS. Šlo to k horšímu VPS, protože nereagovalo na jeden den, takže jsem otevřel lístek na vrácení peněz a zrušení, podpora stále říkala věci o migraci a nové VPS pro mě, ale nechtěl jsem, chtěl jsem své peníze zpět, takže je eskalovali do řídícího týmu a je to už 6 dní, co se eskalovalo nikdo nepřijel ani neobdržel nebo byl zrušen můj VPS.

což ji umístí na samý konec seznamu poskytovatelů VPS

Zdaleka z více než 100 VPS, které jsem si pronajal, výkon je odpad, připojení k internetu bylo dobré asi 4 hodiny po aktivaci VPS, ping je neúprosný, tým podpory je ochoten udělat vše pro to, aby nevydal refund, … Přečíst více a místo toho by to eskalovali na manažerský tým, který až dosud nemám žádnou odpověď, co vůbec.

Nejprve jsem je kontaktoval ohledně internetu a výkonu VPS. Šlo to k horšímu VPS, protože nereagovalo na jeden den, takže jsem otevřel lístek na vrácení peněz a zrušení, podpora stále říkala věci o migraci a nové VPS pro mě, ale nechtěl jsem, chtěl jsem své peníze zpět, takže je eskalovali do řídícího týmu a je to už 6 dní, co se eskalovalo nikdo nepřijel ani neobdržel nebo byl zrušen můj VPS.

což ji umístí na samý konec seznamu poskytovatelů VPS.

PS: Management Staff Reach out a vydal refundaci velmi profesionálním způsobem


Odpovědět na tuto recenzi

Aktualizováno 13. února 2020

Mark Smith

Mark Smith

Souhlasím – představení bylo tak ojedinělé, někdy se obracelo na nepoužitelné, že jsem se nakonec nakonec také vzdal!

Odpověď

4. září 2019

Serverhosh Internet Service

Je nám líto, že nesplňujeme vaše očekávání. Výkon serveru závisí na mnoha věcech. Je opravdu nepravděpodobné, že bude 100% dokonalý pro každého, protože použití každého je jiné a potřebují jinou věc.

Odpověď

6. prosince 2019

Mark Smith

Mark Smith

Opravdu jsem nemohl ani SSH na server v nejlepším případě kvůli timeoutům.
Alespoň základní nutnost. Přestaňte naznačovat, že vaši uživatelé jsou hloupí – služba NENÍ vhodná pro daný účel!

Odpověď

6. prosince 2019

Serverhosh Internet Service

Velmi si ceníme našich uživatelů všemi možnými způsoby. Pokud máte číslo lístku, s námi se o něj podělte a náš senior se na něj podívá. Blokované SSH může nastat z několika důvodů, které je třeba zjistit.

A opět je nám líto, že jsme vás nemohli uspokojit.

Odpověď

6. prosince 2019

Syed Shahidul Islam

Syed Shahidul Islam

Bangladéš

  • Spolehlivost10
  • Ceny10
  • Uživatelsky přívětivý10
  • Podpěra, podpora10
  • Funkce10

10

Ochotný

(0)

Podíl

Nejlepší poskytovatel služeb vůbec!


Použitá služba: VPS
– 10Gbps Basic – NL

Používám tuto službu téměř 3 roky. a předtím jsem vyzkoušel spoustu dalších služeb od různých poskytovatelů. většina z nich je příliš špatná s nejhorší podporou. nakonec mi jeden z mých přátel doporučil tuto službu a dostal jsem … Přečíst více nejlepší služba, kterou jsem dlouho hledal. nejlepší služba s nejvyšší podporou. nikdy nebudeš šťastný, slibuji. a vždy dostanu víc, než za co jsem zaplatil. Opravdu to miluji ze svého srdce. zkuste ještě dnes a podívejte se na rozdíl


Odpovědět na tuto recenzi


Změnit recenzi

Publikováno 19. července 2019

Ochotný

(0)

Podíl

Serverhosh Internet Service

Děkujeme, že jste z nás cenným zákazníkem. Hodně štěstí.

Odpověď

6. prosince 2019

Kailash Rawat

Kailash Rawat

Kanada

  • Spolehlivost8
  • Ceny10
  • Uživatelsky přívětivý10
  • Podpěra, podpora10
  • Funkce10

9.6

Ochotný

(0)

Podíl

Dostupné ceny a skvělá podpora.


Použitá služba: Sdílená
– Zkušební plán USA

Používám serverhosh více než 2 roky a musím přiznat, že mají opravdu dobrou zákaznickou podporu. Většina mých problémů byla vyřešena opravdu rychle. A jejich ceny jsou mnohem dostupnější ve srovnání s jinými poskytovateli serverů i … Přečíst více n na trhu. Pokud hledáte nějakého dostupného a udržitelného poskytovatele hostingu, pak jděte s serverhosh.Less


Odpovědět na tuto recenzi


Změnit recenzi

Publikováno 23. června 2019

Ochotný

(0)

Podíl

Zobrazit další recenze

1
2

11

Typické ceny za internetové služby serverhosh

Služba
Měsíční cenové rozpětí

Sdílený hosting
0,16 $ – 0,29 $
"
href ="# shared-hosting">
3 plány

VPS
3,99 $ – 17,99 $
"
href ="#vps">
7 plánů

Služby & Ceny jsou převzaty z www.serverhosh.com

Zkontrolujte podobné hostingové společnosti

Funkce

Ceny

Spolehlivost

Podpěra, podpora

Rychlost

  • Porovnejte

    9.6

  • Porovnejte

    9.2

  • 9.1

  • Porovnejte

    4.4

  • Porovnejte

    9.5

  • Porovnejte

    9.4

  • 9.7

  • Porovnejte

    4.7

  • Porovnejte

    10,0

  • Porovnejte

    9.8

  • 9.2

  • Porovnejte

    3.4

  • Porovnejte

    10,0

  • Porovnejte

    9,0

  • 9.3

  • Porovnejte

    2.9

  • Porovnejte

    9.7

  • Porovnejte

    9.8

  • 9.1

  • Porovnejte

    3.8

Top 5 CMS hostovaných na Serverhosh Internet Service 2020

Serverhosh Internet Service Ceny, plány & Funkce – 2020

Sdílené hostingové plány

Název plánu
Prostor
Šířka pásma
Panel
Počet stránek
Cena
Skóre

Zkušební plán USA

92,16 MBNeomezenýcPanel1


0,16 $

9.6

Podrobnosti

Trail Plan FR

92,16 MBNeomezenýcPanel1


0,19 USD

9.3

Podrobnosti

Naplánujte si NL

1 GBNeomezenýcPanel1


0,29 $

9.2

Podrobnosti


Podívejte se na nejlepší alternativy sdíleného hostingu

Hostingové plány VPS

Název plánu
Prostor
procesor
RAM
OS
Cena
Skóre

CPU Optimized Starter -NL

50 GB1 x 3,50 GHz1 GB


3,99 $

8.3

Podrobnosti

USA VPS Starter

50 GB2 x 2,60 GHz2 GB


5,99 $

10

Podrobnosti

SSD VPS Basic – NL

30 GB2 x 2,40 GHz2 GB


14,99 $

9.9

Podrobnosti

SSD VPS Basic – USA

35 GB2 x 2,60 GHz2 GB


9,99 $

9.4

Podrobnosti

10Gbps Basic – NL

30 GB2 x 3,40 GHz2 MB


15,99 $

7,0

Podrobnosti

MassPlanner V1-USA

35 GB3 x 2,60 GHz4 GB


17,99 $

9.9

Podrobnosti

Package-0 – Londýn

50 GB2 x 3,50 GHz2 GB


5,99 $

9.3

Podrobnosti


Podívejte se na nejlepší alternativy VPS Hosting

Pro serverhosh Internet Service je k dispozici 1 nabídka

Vložte kupón pro internetové služby Serverhosh

Umístění serveru

Seattle

Amsterdam

New York

Dallas

Dusseldorf

Londýn

Pár slov ze serverhoshové internetové služby

ServerHosh Internet Service sídlí v indickém jazyce a nabízíme širokou škálu webhostingu, VPS hostingu, dedikovaného serverového hostování a kolokačního hostingu v USA a Nizozemsku. Provozujeme vlastní hardware a stojany na každém místě. Neexistuje 3. hostingová společnost, která s námi jedná. Jedeme s DC přímo. Nabízíme nepřetržitou podporu v reálném čase prostřednictvím systému podpory. Můžete očekávat odpověď do 30minutů od vaší vstupenky a ETA s časem stanovení. Náš server také velmi často upgradujeme, abychom poskytovali nejlepší pracovní zkušenosti. Můžete nás vyzkoušet na Penny a být naším zákazníkem na celý život.

Navštivte náš web a získejte měsíční slevu až 80%

Navštivte serverhosh Internet Service

Serverhosh Internet Service nevyhovuje vašim potřebám?

Zkontrolujte podobné hostingové společnosti:

415 recenzí

Z

2,76 $

/ Měsíc

207 recenzí

Z

3,47 $

/ Měsíc

397 recenzí

Z

2,95 $

/ Měsíc

Potřebujete pomoc při hledání správného hostitele pro vaše potřeby?

Odpovězte na několik velmi jednoduchých otázek a budete vědět

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me