GetLark brugeranmeldelser


18
1

Baseret på 19 brugeranmeldelser
på 1 sprog


9.6

SUPERB!

Baseret på 19 brugeranmeldelser
på 1 sprog

Kundepoint for GetLark

  • Pålidelighed

    9.6 / 10

  • Prisfastsættelse

    9.4 / 10

  • Brugervenlig

    9.6 / 10

  • Support

    9.6 / 10

  • Funktioner

    9.6 / 10

518SUPERB!40Good30DECENT20POOR11STAY AWAY

Detaljerede score
/
Resumé

Svar til {{name}}

*
Dit navn

*
Din email

Dette er kun til sikkerhedsforanstaltninger, din e-mail bliver ikke brugt eller offentliggjort.

*Resumé

Tilføj svar

Del denne anmeldelse



For at fortsætte skal du indtaste din e-mail

Skift anmeldelse

Skriv anmeldelse

Skriv en anmeldelse af GetLark

Titel
(Minimum 2 ord)
0 ud af 120 tegn
*

Resumé
*

Dine score
(klik på stjernerne)
*

  • Pålidelighed

  • Prisfastsættelse

  • Brugervenlig

  • Support

  • Funktioner

Din samlede score
0
/10

Hvilken service brugte du med GetLark?
*

– Vælg servicetype –Delt PREMIUM PROFESSIONAL PROFESSIONAL PLUSI ved ikke

Fulde navn *

Link til EN af dine sociale profiler
(Valgfri)

ELLER


Log ud

Det websted, jeg er vært for, hos GetLark
(Valgfri)

Tidligere hosting
(Valgfri)

Upload skærmbilleder

Klik her for at uploade en fil

Fjern skærmbillede

+ Tilføj et skærmbillede

Jeg accepterer at HostAdvice indsamler oplysninger om mig.
Hvilke oplysninger indsamler vi?

Indsend anmeldelse
Hver anmeldelse bliver kontrolleret af vores team.
Hvis det findes korrekt & reelt, det vil blive lagt ud på op til 48 timer.

Indtast din e-mail-adresse for at indsende din anmeldelse

Få eksklusive tip til webstedsoptimering & hosting kuponer

Indsend anmeldelse

For at gøre oplevelsen hos HostAdvice-brugere bedre samler vi næste information om korrekturlæser:

Fulde navn – vi viser det i gennemgangen forskellige steder på vores websted og inde i vores widgets på tredjepartswebsteder, hvis de bruger det.

Email adresse – vi viser aldrig forfatterens e-mail til andre brugere og bruger den kun til følgende formål:

  • underretninger om opdateringer i forbindelse med denne anmeldelse
  • give fuld kontrol over anmeldelseindhold til brugeren (anmeldelser, der er sendt med e-mail, kan let ændres når som helst af forfatter)
  • hvis brugeren har Gravatar-profil, kan e-mailen bruges til at vise hans avatar

Disse oplysninger er valgfri, og du kan springe dem over, hvis du ikke vil dele disse.

Link til social side – vi bruger linket til den sociale profil for at få brugeravatar fra det og gør forfatterens navn til et link, så brugerne kan være sikre på, at denne anmeldelse er udgivet af den rigtige person. Det vil blive vist i gennemgangen forskellige steder på vores websted og inde i vores widgets på tredjepartswebsteder, hvis de bruger det. Disse oplysninger er valgfri, og du kan springe dem over, hvis du ikke vil dele disse.

IP-adresse – vi bruger disse oplysninger til at vise flag for anmelderens land i anmeldelsen også til at opdage bedragerianmeldelser. Vi indsamler disse oplysninger automatisk, når forfatteren har skrevet anmeldelse. Vi viser ikke IP-adresse til andre brugere.

Vigtig! Alle korrekturlæsere kan anmode om sletning af personlige oplysninger, og de vil blive slettet inden for 48 timer efter anmodningen.


Sprog

engelsk
(19)


Sorter anmeldelser efter

Nyeste

  • Nyeste

  • Ældste

  • Nyttig

  • Bedst

  • Værst

Alle anmeldelser

Support
7

Hastighed
3

Prisfastsættelse
2

SSD
2

nedetid
1

Penge tilbage
1

PHP
1

WordPress
1

cPanel
1


Vores brugers tillid er vores første prioritet! Så hostingfirmaer kan ikke betale for at ændre eller slette anmeldelser.

Alex G

Alex G

Canada

  • Pålidelighed10
  • Prisfastsættelse10
  • Brugervenlig10
  • Support10
  • Funktioner10

10

Nyttig

(0)

Del

Enkelt og ligetil. Fremragende kundesupport


Brugt service: Delt
– PROFESSIONEL

Fremragende hostingfirma. Dette er mit andet år med Getlark, og jeg er meget tilfreds. Fra deres støtte til brugervenligheden for ikke-eksperter, de er en fantastisk hostingfirma-platform. Jeg har købt webhosting de sidste 9 … Læs mere flere år. De fleste virksomheder er enten for komplicerede til at navigere, for dyre, mangler support eller for mange uventede nedetider på websitet. Med Get lark kan du få din WordPress i gang i bogstaveligt talt 5 minutter. Tilføjelse af et nyt domæne vil tage dig to minutter, og derefter klikke på cPanel og installere din WordPress-database vil du tage 3-5 minutter. SSL-certifikat er allerede inkluderet i din installation. Det er rigtigt, vælg bare https: //www.domænet navn og klik derefter på installation. Din WP-database er installeret og klar til at gå.

Support er stor, de er altid der for at hjælpe og besvare hvert eneste spørgsmål, du måtte have. Jeg bor i Nordamerika, så jeg e-mailer dem natten før for enhver støtte.

Hvem ville have mest udbytte af Getlark?

Medmindre du er vært for et Fortune 500-firmawebsted, er hosting af din hjemmeside med Getlark ekstremt enkel og ligetil. Hvis du driver et webstedsdesignagentur og ønsker at videresælge webhosting, giver Getlarks enkelhed dig mulighed for at fokusere mere på at øge produktiviteten og kundetilfredsheden og samtidig medbringe yderligere indtægter, der er vært for dine kunders websteder. Mindst


Besvar denne anmeldelse


Skift anmeldelse

Offentliggjort den 9. marts, 2020

Nyttig

(0)

Del

AF Aydin

AF Aydin

Kalkun

  • Pålidelighed10
  • Prisfastsættelse10
  • Brugervenlig10
  • Support10
  • Funktioner10

10

Nyttig

(0)

Del

Utrolig support og meget gode priser


Brugt service: Delt
– PROFESSIONELT PLUS

Jeg er ikke en person, der let efterlader kommentarer. Men jeg føler, at jeg skal have for getlark. Jeg har flyttet min hosting for at få lerke for omkring 1-2 år siden. Siden da er der ikke noget problem overhovedet. Og du ved med sikkerhed, at der vil være mange problemer i … Læs mere hvis du har samarbejdet med andre virksomheder. Jeg har prøvet mange hosting før, og når jeg har brug for støtte, er svaret generelt "problemet er ikke relateret til hosting" . Selvfølgelig har jeg haft nogle problemer, mens jeg arbejdede med getlark. Men de hjalp mig højst inden for et par timer. Og det bedste er, at de hjælper mig, selvom problemet ikke er hostingrelateret. Derfor besluttede jeg at give en kommentar i dag. Fortsæt med et godt job og din fremragende supporttjeneste. Mindst


Besvar denne anmeldelse


Skift anmeldelse

Offentliggjort den 30. december 2019

Nyttig

(0)

Del

Getlark

Getlark

Aydin, tak så meget for at have tillid til os og for dine venlige ord, vi prøver vores bedste for at støtte vores klienter, selv med deres websteder, vi ved selvfølgelig ikke det hele med hensyn til kodning, men hvis det er noget vi er i stand til hjælp … Læs meremed det giver os en stor fornøjelse at opbygge et langt bedre forhold til dig og resten af ​​vores kunder.

Sørg for, at du kan lide vores facebook-side, da vi holder den opdateret fremad, og vi laver også nogle freebies og konkurrencer for alle, der er en del af gruppen og er vores kunde 🙂

Vi håber, du har en god nytårsfeiring i aften.

Holdet hos GetlarkLess

Svar

31. december 2019

Michael Foley

Michael Foley

Det Forenede Kongerige

  • Pålidelighed10
  • Prisfastsættelse10
  • Brugervenlig10
  • Support10
  • Funktioner10

10

Nyttig

(0)

Del

Fremragende oplevelse med at migrere til dem


Brugt service: Delt
– PROFESSIONELT PLUS

Vi har over 30 websteder, som vi har brug for migreret fra forskellige steder, og getlark-support hjalp os med verificeringen af ​​vores konto med dem, fulgt op ved at oprette en plan for migration og endelig flytte alt over.
…Læs mere
De websteder, vi havde vært hos godaddy før og andre værter, og kører nu endnu hurtigere på getlarks server. Jeg er ikke sikker på, hvordan de konfigurerer deres servere, men de ser ud til at være optimeret til vores behov.
Support var til tiden, og vi føler, at vi har taget en god beslutning om at flytte til dem.
Deres prisfastsættelse er også perfekt til os. Mindre


Besvar denne anmeldelse


Skift anmeldelse

Offentliggjort den 5. december 2019

Nyttig

(0)

Del

Daniel Punton

Daniel Punton

Australien

  • Pålidelighed2
  • Prisfastsættelse2
  • Brugervenlig2
  • Support2
  • Funktioner2

2,0

Nyttig

(0)

Del

BAIT OG SWITCH SCAM


Brugt service: Delt
– PRÆMIE

STAY WELL AWAY – Det er et agn og switch-svindel. Jeg tilmeldte mig den gratis 2 ugers prøveperiode for derefter at gå til en månedlig plan på omkring AUD7
og de sendte mig straks en regning for $ 50.
Og jeg kunne ikke engang komme til min konto, da de havde 19 redire … Læs mere ctioner mellem login-siden og konsollen.
Da jeg kom til konsollen var der ingen hostingopsætning på trods af at jeg havde afsluttet deres onboarding.
Så mailede de mig og sagde, at de ikke havde nogen gratis plan eller månedlig fakturering, og jeg var nødt til at betale 50 for at få adgang til noget.
Bare en direkte fidus. Ive rapporterede dem til FCC og ACCC her.
UNDGÅ PÅ ALLE KOSTNADER. Mindst


Besvar denne anmeldelse


Skift anmeldelse

Offentliggjort den 28. september 2019

Nyttig

(0)

Del

Getlark

Getlark

Hej Daniel,

Du tilmeldte dig en gratis service, som vi i øjeblikket fjerner på grund af svindlere og spammere.
Derfor er vi nu nødt til manuelt at scanne alle nye tilmeldinger på forhånd, og vi fjerner denne service snart f … Læs merefra vores liste, derfor betales alle vores tjenester nu kun.

Tak for din forståelse, og jeg håber, at det giver mening.

Vi mente ikke at få dig til at føle, at det er en fidus, vi bedrager bestemt ikke mennesker, og vi støtter en god base af kunder af god kvalitet overalt i verden. Mindst

Svar

29. september 2019

Daniel Punton

Daniel Punton

Du kører stadig reklame og siger at komme denne vej til gratis hosting !!

Et ærligt firma, der havde ændret politik, ville ændre reklamen og vise sit faktiske tilbud i stedet for at forsøge at presse uærligt rekruttere … Læs mered kunder til at betale 50 $ for en gratis prøveperiode og derefter gå – held og lykke der er ingen måned for måned fakturering .

Du er svindlere i strid med amerikansk, europæisk og australsk lov, og jeg har rapporteret dig, og forhåbentlig vil tilsynsmyndighederne i det mindste liste dig og advare dig. Mind

Svar

29. september 2019

Daniel Punton

Daniel Punton

Alligevel reklamerer du stadig for falske tilbud og forsøger at presse vildledte kunder til at betale $ 50 for en gratis prøveperiode og derefter sige – forresten er der ingen fakturering på måned til måned – for sent til at afslutte nu.

En ærlig c … Læs mereOmpany, der ændrede politik, ville annoncere disse ændringer .

Du overtræder amerikansk, EU og australsk forbrugerlovgivning. Jeg har rapporteret dig til to og vil gøre det samme for EU, når deres websted fungerer korrekt.

Forhåbentlig vil regulatorerne i det mindste advare og fortælle dig på deres svindelister. Mindst

Svar

29. september 2019

Getlark

Getlark

Hej Daniel,

Overhovedet ikke, vi gør, hvad vi mener er det rigtige ved vores kunder, desværre har gratis forsøg tiltrukket en masse "svindlere" og spammere, så vi har været nødt til at sætte parametre på plads for at sikre, at enhver person … Læs mereat tilmeldinger er reelle og vil bruge deres pakke på den rigtige måde.

I 2020 forstærker vi verificeringen af ​​nye tilmeldinger og kontakt med hver klient samt gennemgår hver brug af pakken, så den ikke bryder nogen love.

Vi overvejer også at debitere for prøveperioden snarere end en freemium-prøve, dette forhåbentlig vil efterlade en ren database og udelukke freemium-læssere og svindlere / spammere.

Tak, fordi du har påpeget det, du har nævnt før, vi vil undersøge, hvordan vi løser tingene i vores ende fremover.

Vi sørgede i øjeblikket for, at der var nye servere på plads til vores nuværende klienter for at reducere belastningen på originale servere. Mindst

Svar

30. december 2019

Phoenix Wang

Phoenix Wang

pwang.us

Forenede Stater

  • Pålidelighed10
  • Prisfastsættelse10
  • Brugervenlig10
  • Support10
  • Funktioner10

10

Nyttig

(0)

Del

Pålidelig, hurtig service og kundesupport


Brugt service: Delt
– PRÆMIE

Jeg har brugt flere andre hosting-udbydere i fortiden, men ingen af ​​dem sammenligner med Getlark. Jeg havde problemer med det ene klik-installationsprogram, sendte en supportanmodning, og mindre end to timer senere kom de tilbage til mig med en s … Læs mere olution.

De har også en ingen dikkedarer holdning når det kommer til prisfastsættelse – du betaler bare for niveauet, og præmien skal være fint for de fleste. Mindst


Besvar denne anmeldelse


Skift anmeldelse

Offentliggjort den 26. juli, 2019

Nyttig

(0)

Del

Vis flere anmeldelser

1
2

4

Typiske GetLark-priser

Service
Månedlig prisklasse

Delt hosting
$ 5,00 – $ 15,83
"
href ="# Delt-hosting">
3 planer

Tjenesterne & Priserne er hentet fra getlark.com

Tjek lignende hostingfirmaer

Funktioner

Prisfastsættelse

Pålidelighed

Support

Hastighed

  • Sammenligne

    9.3

  • Sammenligne

    9.1

  • 9.6

  • Sammenligne

    3.3

  • Sammenligne

    9,0

  • Sammenligne

    9.3

  • 9.4

  • Sammenligne

    3.4

  • Sammenligne

    10,0

  • Sammenligne

    9.4

  • 9.6

  • Sammenligne

    3.1

  • Sammenligne

    9.3

  • Sammenligne

    9.3

  • 9.6

  • Sammenligne

    3,0

  • Sammenligne

    9.9

  • Sammenligne

    9.4

  • 9.6

  • Sammenligne

    4.5

GetLark-priser, planer & Funktioner – 2020

Delt hostingplaner

Plannavn
Plads
båndbredde
Panel
Antal sider
Pris
score

PRÆMIE

35 GBUbegrænset5


$ 5,00

9.3

detaljer

PROFESSIONEL

150 GBUbegrænsetUbegrænset


$ 9,17

9.8

detaljer

PROFESSIONELT PLUS

300 GBUbegrænsetUbegrænset


$ 15,83

10

detaljer


Se de bedste alternativer for delt hosting

Indsend en GetLark-kupon

Serverplaceringer

Amsterdam

New York

Et par ord fra GetLark

Vi oprettede GetLark, fordi vi alle bemærkede, at hostingtjenester kan være enklere og brugervenlige. Vi tror, ​​at fremtiden for webhosting er enkelhed. Det er en revolution, som DigitalOcean startede for et par år siden inden for cloud computing-markedet. Vores mission er at levere den bedste delte hosting til webudviklere. Ved at fokusere på forbedringer af vores nuværende produkter sigter vi mod at være den bedste delte hosting-løsning i verden. Som en gruppe af erfarne produkteksperter og tekniske entusiaster ønsker vi (og vi kan) at ændre status quo i markedslandskabet. Forhåbentlig kan du hjælpe os med dette!

Besøg GetLark

GetLark passer ikke til dine behov?

Tjek lignende hostingfirmaer:

415 anmeldelser

Fra

$ 2,76

/ måned

739 anmeldelser

Fra

$ 3,29

/ måned

207 anmeldelser

Fra

$ 3,47

/ måned

Brug for hjælp til at finde den rigtige vært til dine behov?

Besvar et par meget enkle spørgsmål, så ved du det

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me